Strategi Jijik Anwar Ibrahim Menjelang PRU 13[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cwQbAdlo6hg[/youtube]
Rakyat perlu memberi perhatian mendalam terhadap amaran yang dikeluarkan oleh Zulkifli Noordin. Beliau pernah terlibat sama berbohong kepada rakyat bahawa Anwar Ibrahim pernah terkena racun arsenik suatu masa dahulu. Beliau tahu setiap permainan jijik politik Anwar. Untuk pengetahuan anda, no 4 dan 7 telahpun berlaku semasa hari wanita sedunia tempoh hari. You have been warned!

  • Pembangkang rancang untuk Anwar bersumpah. Tapi sumpah beliau tidak mengikut syarie. Anwar akan kata "Demi Allah, saya tidak buat apa yang UMNO tuduh (meliwat saiful). Ini Anwar akan buat.
  • Anwar rancang satu suasana tembak-menembak sewaktu kempen. Tembakan akan terkena Wan Azizah atau Nurul Izzah. Beliau akan bangkit mengatakan kerajaan umno zalim.
  • Anwar akan guna seorang pegawai badan kehakiman buat kenyataan bahawa memang kes liwat Saiful Azlan, kes liwat Azizan dahulu direka.
  • Kita yakin bapa kepada Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim telah dibeli dan dibayar dengan sejumlah wang yang besar untuk mengaku kes liwat kedua adalah fitnah dan konspirasi politik ke atas Anwar Ibrahim.Sewajarnya dari awal dan sebelum bermulanya kes liwat ini, Azlan Mohd Lazim perlu tampil mendedahkan bahawa anaknya Saiful Bukhari telah menjadi mangsa percaturan UMNO dan BN. Namun mengapa beliau tampil disaat-saat akhir menjelang pilihanraya umum yang bakal berlangsung?Adakah beliau yang berada di sebelah Saiful, akan mengakui sumpah mubahalah anaknya sekadar permainan politik dan Saiful tidak diliwat oleh Anwar?
  • Anwar akan keluarkan Jam Omega. Mereka sudah beli jam yang sama seperti dalam simpanan dato' eskay. anwar akan tunjukkan jam omega di saat akhir kempen pilihanraya. "Ini dia jam Omega, saya difitnah sebenarnya".
  • Pembangkang sedang pujuk beberapa wakil rakyat bekas PKR dengan bayaran yang sangat lumayan. Wakil Rakyat ini akan beri kenyataan bahawa Najib telah bayar mereka.
  • Azmin Ali akan keluar satu video semasa ibunya sedang pengsan. Azmin datang bawa media, kamera ambil gambar kononnya dia cium tangan ibunya. Azmin dakwa dia telah balik sebenarnya.
  • Pembangkang sedang memujuk beberapa orang peguam yang terlibat dengan kes Altantuya. Dan berkemungkinan besar polis dari pihak atasan sehingga ke bawah yang menyiasat kes Altantuya. Saya dapat maklumat pembangkang sedang pujuk dan cuba membayar mereka suapa mereka keluar buat kenyataan "Memang Najib Terlibat".
  • Pembangkang akan guna seorang bekas pegawai kanan Rosmah. Bekas pegawai ini sedang dipujuk dan ditawarkan habuan untuk buat satu kenyataan bahawa Rosmah terlibat dengan pelbagai skandal.
Rakyat perlu membuka mata dan minda seluas-luasnya apa yang bakal berlaku sebelum pilihanraya umum ini ...

0 comments:

Post a Comment