HADI AWANG TAK TURUN KERANA BEREBUT JAWATAN PM ANTARA 3CALON??!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gYqBgy908hE[/youtube]


Di Himpunan Rakyat ini dihadiri oleh semua pemimpin-pemimpin kuat pihak pembangkang seperti Anwar Ibrahim, Lim Kit Siang, Mat Sabu, EXCO2 yang lain.

Namun, dimanakah Presiden PAS??!! Dimanakah Haji Hadi Awang yang selaku Presiden PAS yang juga tonggak utama bagi Parti Islam Semalaysia ( PAS ) ??!!

Lim Kit Siang yang mewakili Democratic Action Party ( DAP ) hadir,
Anwar Ibrahim yang mewakili Parti Keadilan Rakyat ( PKR ) juga hadir.
Hadi Awang yang mewakili Parti Islam Semalaysia ( PAS ) ??

Dimanakah beliau sedangkan Himpunan Rakyat tersebut majoritinya hampir 99% dihadiri oleh penyokong PAS ingin melihat dia,tetapi dia tidak hadir?

Disebabkan untuk menutup pertelingkahan dalaman atas sebab perebutan kuasa, masing-masing ingin menjadi Perdana Menteri (sekiranya menang pilihanraya) dan tidak sebulu, Hadi Awang dilaporkan tidak datang kerana ada masalah teknikal dalam penerbangan nya sedangkan kita sudah boleh tahu apakah sebabnya.

Di Himpunan Rakyat yang dikatakan hadir dari semua penyokong pembangkang,tetapi realitinya hampir keseluruhannya hanya penyokong PAS yang hadir sebanyak hampir 99% dan hanya 1% penyokong2 dari parti Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan Democratic Action Party (DAP).

0 comments:

Post a Comment